Tavşanlı Sofralarında``İiçli Köfte``Yarışı

Zengin menüleriyle ve düzenlemeleriyle beğenilen ve yarışan Tavşanlı sofraları, diğer yörelerin lezzetlerini de dikkat çekici sunumuyla, dahil ediyor.

Geçtiğimiz yıldan buyana, Tavşanlılı Ev hanımının, sipariş üzerine aile bütçesine katkı için yaptığı içli köfteler, türlü süslemelerle sofralara ilave ediliyor.

Siparişler doğrultusunda, kızartmaya ve sunuma hazır hale getirerek,isteklilere teslim eden Ayşegül Arıcan Toy, kendisine ulaştırılan sunumlarla bir albüm oluşturuyor.

Ayşegül Arıcan Toy, bu sunumlardan örnekleri gazetemiz iletirken; “Kızarmaya hazır hale getirerek teslim ettiğim köftelerin, değişik sunularla sofralarda sunulması, beni çok mutlu ediyor. Bu fotoları, sosyal medya hesabımdan paylaşırken, kendiliğinden bir sunum yarışı oluşuyor. Hergün yeni estetik ve güzel sunumları, Tavşanlılı hanımlar bana iletiyorlar. Tavşanlı gerçekten güzel olanı seviyor ve uyarlamasını biliyor. “ dedi.

Geçtiğimiz yıllarda, kızının eğitim masraflarına destek olması için, çevresinde başlattığı girişimin devam ettiğini belirten Ayşegül Arıcan Toy; “Kızımın eğitim masraflarına kaynak için çevremde başlayan girişimim, devam ediyor. Ben de keyifle, yaptığım içli köftelerin beğenilmesiyle motive oluyorum. Özellikle her sofrada kendine has sunum ise ayrı bir keyif “ dedi.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Fatma Selma Kocabaş AYDIN - Mesaj Gönder



Anket Simav Naşa Beldesinde AK Parti Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler