Kocabaş ailesinin acı günü

Tavşanlı'nın Sesi gazetesi kurucusu merhum Mehmet Kocabaş’ın tek kardeşi, ailenin son büyüğü, Mustafa Kocabaş İstanbul’da kaldırıldığı hastane de vefat etti.

Büyütmek için resme tıklayın

Mustafa Kocabaş İstanbul’da aile fertlerinin katılımıyla Sultanbeyli teferrüç mezarlığında  toprağa verildi.

MUSTAFA KOCABAŞ

12.12.1932 Tavşanlı Kütahya doğumlu. Tavşanlı İstiklal ilkokulundan mezun oldu. Orta ve lise öğrenimini Kütahya Lisesinde tamamladı.

Lise öğreniminin ardından İzmir İktisadi ticari ilimler  akademisinden mezun oldu. Türkiye Şeker Fabrikaları Kütahya işe başladı. Amasya Suluova, Konya, Kayseri, Adapazarı fabrikalarında Muhasebe şefi, kontrolör, Muhasebe Müdürü olarak görev yaptı. 1993 yılında emekli oldu. İstanbul’a yerleşti.

1964 yılında Tavşanlı doğumlu Emekli Albay Hamit Eren’in kızı Ümit Eren ile evlendi. Çiğdem ve Yasemin adlı İki kızı oldu.

Hikmet Taşdemir  ile evlenen  Çiğdem Kocabaş’ın, Zeynep ve İpek adlı iki kızı oldu.

Mütevazi kişiliği ve dürüstlüğü ve samimiyeti ile güzel anılar bırakan, Mustafa Kocabaş sevenlerinin katıldığı, Küçükyalı Kulluk Cami’de kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verildi.

18 Kas 2023 - 17:17 Kütahya/ Tavşanli- Gündem

Muhabir  Osman Ermiş