Kütahyalı esnaf Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusunu işyerine yansıttı

Kütahya’da, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinliklerini büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaya başlarken kentte esnaflık yapan Ahmet Ekinci, 100’üncü yıl aşkına işyerini bayrak ve ay yıldızlı balonlarla donattı.

Büyütmek için resme tıklayın

VALİLİK MESAJINI İŞYERİNE YANSITTI

Kütahya Valiliği tarafından başlatılan "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında şehri Kütahya'yı şanlı bayrağımızla donatıyoruz! Haydi Kütahya! Cumhuriyetimizin 100. yıl gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım" çağrısına kulak veren beyaz eşya bayisi Ahmet Ekinci, işyerini bayraklar ve ay yıldızlı balonlarla donatma kararı aldı.

“100. YIL GURURUNU YAŞIYORUZ”

İşyeri içi ve dışı Türk bayraklarıyla süslenen ve üzerinde "100. Yıl" amblemi taşıyan balonlarla renklenen işletme, şehrin dikkatini çekti. Bu özel dönemi kutlayan vatandaşlar, işyeri sahibi Ahmet Ekinci'yi tebrik etti. Beyaz eşya bayisi Ahmet Ekinci, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamanın gururunu yaşadığını belirterek, daha nice yıllara umutla bakma dileğinde bulundu.

26 Eki 2023 - 18:00 Kütahya/ Kütahya- Gündem

Muhabir  Merve Ergün