Kütahya Otogarında operasyon; İl dışından uyuşturucu getiren şüpheli yakalandı!

Kütahya Emniyet Müdürlüğü görevlileri yaptıkları çalışmalar neticesinde il dışından Kütahya’ya narkotik madde getireceğini tespit ettiği bir şahsı düzenlenen operasyonla otobüs terminalinde yakaladı.

KÜTAHYA POLİSİ BAŞARILI BİR OPERASYONA İMZA ATTI

Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Henüz Kütahya’ya gelmemiş bir şahsın uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipleri, şüpheli şahsı detaylıca inceleyip adım adım izledi.

OTOBÜS TERMİNALİNDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Polis ekipleri tarafından şahsın Kütahya’ya geleceği zaman için bir operasyon planı hazırlandı. Ekipler hazırlıklarını tamamladı ve şahsı beklemeye başladı. Koordineli bir şekilde yapılan operasyonun neticesinde şüpheli E.A. isimli şahıs yakalanarak üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı. Bu aramalar kapsamında 75 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Operasyonun ardından şüpheli şahıs, ele geçirilen maddenin H. G. ve H.T. isimli şahıslara ait olduğunu beyan etti. Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri her iki şahsı da yakalayarak gerekli işlemler için emniyet birimlerine getirdi. Öte yandan bu iki şahsa ait işlemler henüz sürerken otobüs terminalinde üzerinde şüpheli madde yakalanan E.A. isimli şahıs adli mercilere sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine koyuldu.

25 Eki 2023 - 17:55 Kütahya- Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi