Türkiye Sakatlar Derneği Emet Temsilciliğinin Mavi Kapak Toplama kampanyasına Emet 3 Eylül İlkokulu öğrencilerinden büyük bir destek geldi.
Türkiye Sakatlar derneğinin sürdürdüğü proje kapsamında toplanan mavi kapakların satışı ile engelli vatandaşlarımız için akülü veya manuel tekerlikli sandalyeler alıyor.
Çöpe atılacak, bir değeri olmayan hem çevre kirliliğine hem de doğal kaynakların kaybına neden olacak ürünleri gönüllü olarak topluyorsunuz ve onlar akülü veya manuel tekerlekli sandalye, yara minderli sandalye gibi insanların özgürce hareket edebilmelerini sağlayacak araçların alımının sağlandığını ifade eden Emet Sakatlar derneği başkanı İbrahim Özdek; ”Bugünde 3 Eylül İlkokulu öğrencilerimiz topladıkları kapaklarla kampanyamıza destek verdiler. Başta Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Eroğlu ve Sınıf Öğretmeni Seçil Kaya hocam olmak üzere tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Sizin desteğiniz çok özel ve çok güzel. Bu farkındalığı ilçemizin tümünden beklemekteyiz. ”dedi.