Vali Çelik’ten glütensiz iftar

Vali Çelik’ten glütensiz iftar

Kütahya Valiliğince İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında masaları tek tek ziyaret eden Vali Ali Çelik, konuklarıyla sohbet ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın duasının ardından konuşma yapan Vali Ali Çelik, birlik ve beraberlikten duyduğu mutluluğu paylaştı.

“DAHA İYİSİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Engelli bireylerin hayatının kolaylaştırılması için Devletin bütün imkânlarının seferber edildiğini söyleyen Vali Çelik, “Engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. İnşallah daha iyisini hep birlikte inşa edeceğiz. Bu anlamda yarınlardan çok ümitliyiz” dedi.

“YETER Kİ ZİHİNLERDE ENGEL OLMASIN”

“Zorlukların üzerinden gelmek, engelleri birlikte aşmak için engelsiz bakmak gerekiyor” diyen Vali Çelik, “Bir arada olmak sorunları çözmenin iradesi. Yeter ki zihinlerde engel olmasın. Sizlerin dayanışması ve çabası da beni ayrıca memnun etti. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

27 Nis 2022 - 11:06 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.