ŞİMŞEK ŞOV YAPTI

ŞİMŞEK ŞOV YAPTI

Oynanan futbol beğeni toplarken, Şimşek ikinci yarıda ilk galibiyetini almış oldu

Sezonun ikinci yarısına durgun başlayan ve 3 maçta 3 beraberlik alan Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında İstanbul ekibi Çatalcaspor’u konuk etti. Son iki sezondur yenedemediği Çatalca karşısında Belediye Kütahyaspor bu kez şeytanın bacağını kırarak karşılaşmayı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

İLK YARIDA TALHA ŞOV

Belediye Kütahyaspor, soğuk havaya rağmen kendisini desteklemeye gelen taraftarının karşısında maça durgun başlasa da kısa sürede toparlanarak rakip kalede etkili bir oyun ortaya koydu. Özellikle Talha Mayhoş’un oyunu yönlendirmesi ve mücadeleci oyunu büyük alkış alırken, dakikalar 24’ü gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor aradığı golü buldu. Ali Kemal Özkan’ın golü ile 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor golden sonrada ataklarına devam etti. Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise oyunun yıldızlarından Talha inanılmaz bir gole imza attı. Sol ayağıyla ceza sahasının 4-5 metre gerisinden çok sert vuran Talha topu ağlara göndermeyi başardı ve Belediye Kütahyaspor skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda daha çok sağ kanadı kullanan Belediye Kütahyaspor devreyi 2-0 önde kapattı.

ŞİMŞEK AFFETMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında zaman zaman geriye yaslanan ve kalesinde pozisyonlar veren Belediye Kütahyaspor, 60’ıncı dakikada kalesinde golü gördü. Korner vuruşu sonrasında dönen topa yeninden orta yapılırken savunmanın bir anlık hatası sonrasında Çatalcaspor farkı bire indirdi ve skor 2-1’e geldi. Golden 1 dakika sonra Belediye Kütahayspor üçüncü golü buldu. Talha Mayhoş’un presi ile başlayan ve Bilal Şeflek’in harika ara pası sonrasında Yusuf Atasoy gol vuruşunu yaptı ve farkı yeninden ikiye çıkardı. Skorun 3-1’e gelmesinin ardından Belediye Kütahyaspor rahatlarken rakip kalede daha fazla pozisyon üretmeye başladı. Enes Gök’e atılan ters toplarda kontra atağa çıkan Belediye Kütahyaspor üst üste net fırsatlardan yararlanamadı. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde ise skor 4-1’e geldi. Orta sahada topu kazanmak için mücadele eden Belediye Kütahyaspor’da Talha Mayhoş şık bir pas attı. Eyüp Poyraz kaleciyle karşı karşıya vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu golün ardından hakem son düdüğü çaldı ve maç 4-1 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

GÜZEL VE İSTEKLİ FUTBOL

ŞİMŞEK’İ FARKA TAŞIDI

Belediye Kütahyaspor, zorlu Çatalca karşılaşmasından 4-1 skorla galip ayrılırken, maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlarına giden ve sevinç gösterileri yapan futbolcular galibiyeti doyasıya kutladılar. Taraftarlar maç sonrasında güzel ve istekli oyundan dolayı futbolcuları tebrik ederek her zaman bu mücadeleyi göstermelerini istediler. Maça Talha Mayhoş damgasını vururken, yeni transfer Erdem’de onuyla alkış aldı.

06 Şub 2023 - 14:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.