Şampiyonluk maçına hazır mısınız?

Bu hafta rakibi sahaya çıkmadığı için hükmen galip olan Saruhanlarspor, şampiyonluk maçına çıkıyor.

Kütahya ve Domaniç’i Bursa'da temsil eden Saruhanlar Spor Kulübü, Bursa Çeltik Gençlikspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen kazandı.

TÜM DOMANİÇ MAÇA DAVETLİ

2.Amatör küme 1.grupta mücadele eden Saruhanlar Spor Kulübünün şampiyonluk öncesi son maçı kaldı. 7 Haziran Çarşamba günü saat 13.00’te Saruhanlar Spor, Bosch Spor ile karşılaşacak.

Maç öncesi SardeR - Saruhanlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “ Sen yoksan bir kişi eksiğiz.Bu önemli maça tüm köylülerimiz ve hemşehrilerimizi bekliyoruz” açıklaması yaptı.

06 Haz 2023 - 16:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.