PTT’DEN ÖZEL GÜN ZARFI

PTT’DEN 15 TEMMUZA  ÖZEL ZARF

15 Temmuz 2021 tarihinde tedavüle sunulan özelgün zarfı 5,50 TL bedelle; www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve PTT iş yerlerinde abone sayısı kadar satışa çıktı.

Özelgün zarfı müşterilerimize, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay içerisinde satın alınması halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek. Müşterilerimizce hazırlanan filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürü’ne uygun olması halinde) özeltarih damgası ve ANKARA Ulus PTT Merkez Müdürlüğünün 15.07.2021 tarihli posta damgası tatbik talepleri, 15 Temmuz 2021 tarihi itibari ile 3 ay içerisinde PTT AŞ’ye iletildiği takdirde karşılanacak.


16 Tem 2021 - 18:07 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.