NAMAĞLUP RAKİP

Mavi Şimşekler’ in bu haftaki rakibi namağlup olan Belediye Derincespor olacak.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen amma velakin son oynanan Nevşehir Belediyespor maçında bu çıkışı noktalayan Belediye Kütahyaspor, Cumartesi günü konuk olacağı rakibi Belediye Derincespor’u yenerek hem mağlubiyeti unutturmak hem de yeniden çıkış yakalamak istiyor.

Rakibin istatistiği

Lig’de çıktığı 26 maçta 12 galibiyet 10 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Belediye Derincespor, averajdan dolayı aynı puana sahip olan temsilcimizin bir sıra gerisinde 46 puanla 5.sırada yer alıyor. İki takım açısında önemli bir karşılaşma niteliği taşıyan mücadeleyi alan taraf rahat bir nefes almak istiyor. Rakip Belediye Derincespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

www.kutahyaninsesi.com


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.