Muhtarlardan Destek İstedi

Muhtarlardan Destek İstedi

“DEVLETİMİZİN UÇ BEYLERİ”

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Vali Ali Çelik, muhtarların devletin uç beyleri olduğunu söyledi. “Seçilmiş” anlamına gelen muhtarın, muhtarlık teşkilatı kurulmadan önce güvenilir kişileri nitelediğini belirten Vali Çelik, “Demokrasinin temel taşı, vatandaşımızın en kolay temas noktası olan ve devletimizi temsil eden muhtarlarımız birer kamu görevlisidir. Muhtarlarımızın sorumluluklarının bilincinde olmasından, çalışmalarından ve birlikteliklerinden memnuniyet duyuyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI ZEHİRLEYEN İNSANLARA GÖZ AÇTIRMAMALIYIZ”

Gençlerin madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklardan korunması için muhtarlardan destek isteyen Vali Çelik, “Gençlerimizin, kızlarımızın okula devam edip etmediğini, kızlarımızın okula gidip gitmediğini takip etmelisiniz. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırabilmemiz için güç birliği yapmalı, çocuklarımızı zehirleyen insanlara göz açtırmamalıyız” diye konuştu.

“HIRSIZLIK YÜZDE 38 AZALDI”

Hırsızlıkların düştüğünü ve evden hırsızlık özelinde Kütahya’da çok ciddi bir başarı yakalandığını kaydeden Vali Çelik, “Hırsızlık olaylarının azaltılması ve engellenmesi önceki yıl bir önceki yıla oranla yüzde 26 azalma sağlamıştık, bu yıl yüzde 38 azalma var. Jandarma, emniyet teşkilatımız gece gündüz takipte ancak sizlerin de mahalle ve köylerinizdeki ikazlarınız çok önemli” ifadelerini kullandı.

Araç hırsızlığına karşı da dikkatli olunmasını isteyen Vali Çelik, anahtarların araç üzerinde bırakılmaması gerektiğini söyledi.


22 Eki 2021 - 15:42 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.