Lise öğrencileri kaza yaptı; 2 ölü

Simav ilçesinde 16 yaşında ki lise öğrencisinin kullandığı araç ağaca çarptı. Kaza da 2 öğrenci hayatını kaybetti, 1 öğrenci ise yaralandı

Alınan bilgilere göre 16 yaşında ki lise öğrencisi Arda Durukan’ın kullandığı otomobil bir anlık hata sonrasında ağaca çarptı.

Kaza sonrasında araç içerisinde bulunan 3 öğrenci sıkışırken, Simav itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Arda Durukan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralılar 17 yaşında ki Bekir Berk Kurt ve 15 yaşında ki Ekrem Aydoğmuş’u hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Bekir Berk Kurt’unda yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yaralanan kaza sonrasında Kütahya Milli eğitim müdürlüğü de bir mesaj yayınlayarak Simav Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Arda Durukan ve MESEM öğrencisi Bekir Berk Kurt'a başsağlığı dilendi.

07 Haz 2023 - 13:53 Kütahya/ Simav- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.