Kütahya’da trafik havadan denetlendi

Kütahya’da trafik havadan denetlendi

Kütahya - Afyon ve Kütahya - Gediz karayolu güzergâhında yapılan denetimlerde havadan tespit edilen ihlaller jandarma ve polis ekiplerine bildirildi.

Yapılan denetimde sürücülerin büyük oranda kurallara uyduğunu görmenin memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Vekili Mustafa Güney, “6 noktada 410 araç kontrol edildi. Trafikte herhangi bir sorunumuz yok, yollarımız açık. Sürücülerimizin kurallara uyduğunu görmekten memnuniyet duyduk” dedi.

Güney’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

Kütahya’da "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" denetimi yapıldı

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” uygulamasına katıldı.

Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi.

Vali Vekili Mustafa Güney, Trafik Haftası’nda

“Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”mottosunun etkin olarak kullanılacağını söyledi.

Güney, “Trafik bilincinin artırılması ve trafik kurallarının eksiksiz uygulanması amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetleri hem sahada hem de basın yayın organları ve sosyal medyada yürütülecek” dedi.

Uygulamada Vali Vekili Mustafa Güney’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

07 May 2022 - 17:04 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.