Kütahya İYİ Parti Seçim Startı Verdi

Kütahya İYİ Parti Seçim Startı Verdi

İyi Parti Kütahya il sözcüsü Ahmet Refik Öniz parti içi yapılan toplantının ardından bir basın bülteni yayımladı.

İyi parti Kütahya il Başkanlığı basın açıklaması

“Sevdalısı olduğumuz ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.” diyerek, bizimle aynı cesareti gösteren İyi Partili kardeşlerimizle birlikte sonucu mutlak zafer olacağına inandığımız bir yola çıktık.

Bizler İyi Parti çatısı altında toplandık çünkü;

İyi Parti, aklı ve milli çıkarları politikalarının merkezine koyan bir partidir.

Adil, şeffaf, milli ve evrensel değerlere saygılı ortak akılla karar alır.

Türkiye Cumhuriyeti kuruluş ilkelerine her koşulda bağlı bir partidir.

Bütün gayretimiz, mücadelemiz, milletimizin sözcüsü olarak iktidarın karşısına çıkmamız; daha aydınlık, daha iyi bir Türkiye için...

Geldiğimiz noktada bilinmesini isteriz ki ne cumhuriyetimizin kazanımlarından ne kurucularımızın aziz hatıralarına duyduğumuz saygıdan ne de manevi değerlerimizden asla vazgeçmeyiz.

Bizi biz yapan en kıymetli değerlerimizin altının boşaltıldığı bu süreçte hepimizin olağanüstü gayretli olması gerekiyor.

Ülkenin demografik yapısının bozulmak istenmesine, ekonomide başarısız politikalara, tarım ve hayvancılığın yok edilişine, kendimize yetebilecekken dışarı bağımlı hale getirilmeye seyirci kalmayacağız, dur diyeceğiz.

Bu yolda yürürken sadakat ve liyakatle ilerleyeceğiz. İnancımız tam ve hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan; Bu gayret ve azimle hep birlikte bu kötü gidişata "dur" diyeceğiz.

Kimsenin şüphesi olmasın ki 30 Ağustos gibi şanlı bir zaferi ruhunda hisseden Kütahya halkı, değerlerine ve her geçen gün yok edilmeye çalışılan milli duruşuna sahip çıkacak; ve doğan bu güneşin hepimize ne kadar iyi geleceğini tüm Türkiye’ye gösterecektir.

Biz İyi Parti Kütahya il Başkanlığı olarak; Kütahyalı onbinlerce İyi partili vatandaşımızla el ele verdik; durmaksızın, yorulmadan, kırmadan, dökmeden, incitmeden; her kesimi kucaklayarak ve kendimize katarak, sabırla anlatmaya devam edeceğiz. O güneş bu ülkeye doğacak ve geleceğimiz aydınlanacak. Hedefimiz tekdir; Parti devleti yeniden millet devletine dönene kadar güçlü, refah seviyesi yüksek, güvenli,adil ve mutlu bir Türkiye için durmadan çalışacağız.Kararlıyız; İstibdat bitecek, hürriyet gelecek.

25 Oca 2023 - 11:10 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.