Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası Yapıldı

Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası Yapıldı

Avrupa Kupası Seramonisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını WAKO Başkanı Roy BAKER ile birlikte Türkiye Kick Boks Federasyonu ve WAKO As Başkanı Salim KAYICI yaptı. Sporun amacının dostluk ve barış olduğunu, bu konuda WAKO’ nun da üzerine düşeni yapmakta olduğunu, Avrupa Kupasına katılan herkese başarılar dilediler.

Açılış seremonisi sonrası tüm katılımcılarla birlikte Dünya barışı için tüm sporcu, Antrenör, Hakem ve idareciler hep birlikte beyaz kart uygulaması yapıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI: "Ülkemizde 4.’ sü düzenlenen ve Avrupa Kupası statüsü alan Turkish Open Kick Boks Avrupa Kupası’ nın yapılmasına ve sporun tüm branşlarına desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ na, tüm Gençlik ve Spor Bakanlığı Teşkilatına, Spor Toto Teşkilatına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Avrupa Kupası' nda bizleri yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürü Yardımcımız Sayın Murat KOCAKAYA' ya ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU' na teşekkür ederim" dedi.

Seramoni'de Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Dünya Kick Boks Organizasyonları Başkanı Sayın Roy BAKER' in elinden 9. Dan Sertifikasını aldı.

İlimizi temsilen Antrenör Ahmet ARABACI nezaretinde Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübünden sporcularımız Eda Nur AKKAYA, Ramazan ARMAN, Şakir Mert ELİTOK, Harun DEMİREL, Mehmet Eren ÇAKIR, Raşit BİLGİLİ, Nazmi BAYINDIR'ın katıldığı müsabakalar sonucu 55 kg Büyük Bayanlar Light Contact branşında Eda Nur AKKAYA 3., Genç Erkekler Low Kick +91 kg'da da Şakir Mert ELİTOK 3. Olarak bronz madalya kazandılar. İlimiz Milli Hakemi Fatma ÇAKIR da Kick Boks Federasyonunca hakem olarak görevlendirilmiş olup; gerek yabancılarla diyalog kurulmasında gerek madalya töreninde gerekse maçların yönetiminde gösterdiği performans ve başarılı uygulamaları ile takdir kazandı.

15 Nis 2019 - 15:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.