İYİ PARTİ KADINLARI HEDEF BELİRLEDİ

İYİ PARTİ KADINLARI HEDEF BELİRLEDİ

Bölge koordinatörü Ferhan Başaran Kütahya iyi Parti Kadın politikaları başkanı Meryem Dilmaç Kaleli organizasyonunda, merkez ilçe dahil 13 ilçe kadınları ile buluştular.

Merkez ilçe, Tavşanlı ve Simav ilçelerinde yapılan Toplantılarda konuşan Başaran, ""Bir ülkenin istikbali kadın ile kalkınır kadının olmadığı yerde başarı hayal olur, öncelikle Genel Başkanımızın iyi parti'yi kurduğu günden beri en önemli söylemi, “kadın ve erkeğin eşit temsilinin teminatıyız.Artık kadın Türkiye'nin öznesi olacak” sözüdür.

“Kadın korunacak, uluslararası sözleşmeler esas alınarak, kanun reformu yapılacak.”

Kadınların geleceğini düşünen bir teşkilatlanma yapısı oluşturulduğunu belirten Başaran, Kütahya İYİ kadınlarından sahalarda olma sözü aldı. Toplantılarda kadınlara projelerinden bahseden Başaran, ekonomik zorluk çeken kadınların ve 18-26 yaş arası gençlerin maddi olarak destekleneceğini, çocuklara anaokuldan lise son sınıfa kadar ücretsiz sabah ve öğlen yemeği verileceği gibi projelerden anlattı. Kütahya iyi kadınlarından; bu projeleri Kütahyalı kadınlara ulaştıracaklarına dair söz alan Başaran gerekli çalışmalarını tamamlayarak Kütahya’dan ayrıldı.

25 Haz 2022 - 12:49 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.