Hedef Sağlıklı Kentleşme

Hedef  Sağlıklı Kentleşme

Alt yapı çalışmaları kapsamında Muhipler Mahallesi 504, 506 ve Ergenekon Mahallesi 417. Sokaklarda yeni kanalizasyon hattı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemiz Muhipler Mahallesi 504, 506 ve Ergenekon Mahallesi 417. Sokaklarda 200’lük korge boru ile yapımına başlanan 200 metrelik kanalizasyon hattı yapım çalışması sayesinde bölgede artan yerleşim oranı ile uzun yıllar boyunca altyapı sorunu yaşanmayacaktır. Kentlerin en önemli düzenlemelerinden bir tanesi de alt yapı çalışmalarıdır. Bu kapsamda İlçe genelinde kentsel büyüme sonrasında imara açılan bölgedeki yeni yerleşim yerlerine ekiplerimiz tarafından kanalizasyon hattı döşenerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriyoruz. Çalışmalarımızı büyük titizlikle ilçe genelinde sürdürüyoruz.” Açıklamasında bulundu.


17 Ağu 2021 - 14:36 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.