GRUP TAYFA'DAN GÜLER’E ZİYARET

GRUP TAYFADAN GÜLER’E ZİYARET

Bu sene BAL 8. Bölge 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak lider Anadolu Üniversitesi’nin 3 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Bu hafta deplasmanda bir başka Kütahya temsilcisi Yeşilayspor ile golsüz beraber kalan Meteorlar, 5 Aralık’ta kendi sahasında Bolu temsilcisi Yeniçağspor’u konuk edecek.

Tayfa taraftar grubunun temsilcileri Başkan Mustafa Güler’e teşekkür ederek, bu yıl Linyitspor’un yeniden profesyonel liglere döneceğine inandıklarını kaydetti. Başkan Mustafa Güler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Linyitspor’un bir marka olduğunu ve başarısı için her zaman ellerinden gelen desteği sağladıklarını belirtti. Taraftarlar Başkan Güler ve yardımcısı Naci Erarslan’a kaşkol hediye etti.

03 Ara 2021 - 11:03 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.