Gediz’de Kayak Sezonu Açıldı

Gediz’de Kayak Sezonu Açıldı

Muat dağı pisti kayak tutkunlarıyla dolmaya başladı. Gediz Belediyesi tarafından, merkezde konaklama tesislerinin de hizmet verdiği belirtilerek Bilgi ve Rezervasyon : 0274 412 73 14 - 412 74 96 - 0505-580 30 07 telefonları paylaşıldı. Bir de uyarı yapıldı: “Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için Murat Dağı Termal Kayak Merkezine çıkacak vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alarak,özellikle KAR ZİNCİRLERİNİ takarak çıkmaları önemle rica olunur” denildi.

25 Oca 2022 - 13:02 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.