GEDİZ YILDIZLARI UŞAK SEÇMELERİNDE

GEDİZ YILDIZLARI UŞAK SEÇMELERİNDE

Gediz Yaz Spor Okulları Futbol branşından yetişen yetenekli genç yıldızlar, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek, Uşak Spor Akademileri seçmelerine katılmak üzere yola çıktılar.

Sporun ve sporcunun daima yanında olan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemizde düzenlenen yaz spor okulları futbol branşında antrenörleri tarafından seçilen 2006, 2007, 2008 doğumlu yetenekli gençlerimizi Uşak Spor Akademi Futbol Kulübü seçmelerine katılmak üzere uğurladık. Sporcu olma hayali olan gençlere yol açmak, yardımcı olmak için bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Seçmelere katılacak olan gençlerimize, hayallerini ve daha iyi yerlere gelmeleri için üstün başarılar diliyorum.” Açıklamasında bulundu.


17 Ağu 2021 - 15:28 Kütahya/ Gediz- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.