DP Genel Başkanı Simav’da

DP Genel Başkanı Simav’da

DP’li Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ve DP’li Belde Başkanı Belediyelerini ziyaret için Simav’a gelen Gültekin Uysal yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

DP Tavşanlı İlçe Başkanı Memiş Deniz Başkan Yardımcısı Hüsnü Sakarlı, Tavşanlı Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Arıkan ve partililerden oluşan kalabalık bir toplulukla ziyarete Tavşanlı da eşlik etti.

Coşkulu kalabalığa hitap eden Uysal'la programlardan sonra görüşen Tavşanlı İlçe Başkanı Memiş Deniz, en kısa zamanda Tavşanlı ziyaretine beklediklerini dile getirerek DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı Tavşanlıya davet etti. Gördüğü yakın ilgiye teşekkür eden Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal yakın zamanda Tavşanlıya Ziyarete geleceğini Tavşanlı Halkının Demokrat Parti içinde yarı bir yeri olduğunun bilincinde olduğunu belirterek sevgi ve selamlarını iletti.

Demokrat Parti adına coşkulu, heyecanlı geçen program tüm partilileri memnun ederken yapılan açıklamada; D.P’nin Türkiye’nin her yerinde büyük çalışmalar içinde olduğunu vatandaşların taleplerine ve beklentilerine uygun şekilde iktidara yürüyüşün başlandığı belirtildi.

28 Eyl 2012 - 00:00 Kütahya/ Simav- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.