Çiçek; Dağıtım Törenine Katıldı

Çiçek; Dağıtım Törenine Katıldı

Zafer Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanan Emet Belediyesinin "Keçi Belediyeden, Süt Köylüden, Peynir Kooperatiften" projesi kapsamında 1000 adet keçinin 350 adetinin dağıtımı yapıldı. 40 ailemizin başvurduğu proje için yapılan değerlendirmede şartları uyan 25 aileye keçi dağıtımları kısa sürede tamamlanacak.

İlk gün itibarıyla 10 ailemize kur'a ile 35' er adet keçi dağıtımının yapıldığı törene Kaymakam Hasan ÇİÇEK, Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mahmut BÜLBÜL, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman CİNER, İlçe Müftüsü İsmail ÇINARLI, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Alper KIZILÇAY, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, projenin amacı, gelişimi ve kazanımı hakkında bilgiler verip, katkısı ve emeği olan herkese teşekkür etti, keçileri almaya hak kazanan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kaymakam Hasan ÇİÇEK, yapmış olduğu açıklamalarında ; " Pandemi döneminde üretimin ne kadar değerli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Özellikle hayvansal ve tarımsal üretimi arttırmamız gerekmektedir. Bu anlamda önemli projelere imza attık, bir çok üreticiye ürün ve malzeme desteğinde bulunduk. Her zaman üreticinin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Zafer Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazanan Emet Belediyesinin "Keçi Belediyeden, Süt Köylüden, Peynir Kooperatiften" proje desteğiyle, üretimin artacağı gibi ailelerimiz de geçimlerine katkı sağlamış olacaklardır. Bu önemli hizmetlerinden dolayı Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN' ın şahsında, desteği ve emeği olan herkese teşekkür ediyor, keçilerini teslim alan ve alacak olan hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli ve sağlıklı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Pandemi nedeniyle kısıtlı katılımın sağlandığı tören sonrasında keçiler hak sahiplerine İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR' ın yaptığı duaların ardından teslim edildi.

12 Oca 2021 - 14:21 Kütahya/ Emet- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.