ANA LUİZA’İN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

ANA LUİZA’İN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

İş gereği 3 yıldır Kütahya’da yaşayan, aslen Bursalı olan Haldun Kaya, Brezilyalı eşi Adriana Montello Ferreira ve 9 yaşındaki kızı Ana Luiza Ferreira Reis’in Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile tanışma isteğini Kütahya Belediyesine iletti. Başkan Işık, kendisi ile tanışmak isteyen Ana Luiza Ferreira Reis’in talebini geri çevirmedi ve makamında ağırladı. Brezilya’da Macapá şehrinde yaşayan aile, iş sebebiyle 3 yıldır Kütahya’da yaşıyor. Aileyi makamında ağırlayan Başkan Işık, kendisi ile tanışmak isteyen Reis’in, merak ettiği soruları cevapladı. Başkan Işık ile sohbet eden Reis, çocuk gözüyle Kütahya’da olmasını istediği taleplerini Başkan Işık’a iletti.

Kütahya’nın güzel tarihi bir kent olduğunu dile getiren Haldun Kaya, ailesi ile birlikte Kütahya’da olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Işık, aileye ziyaret için teşekkür ederken kız çocuğu Ana Luiza Ferreira Reis’e oyuncak bebek hediye etti.

26 Haz 2021 - 15:04 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.