Ada'da Düello

Adada Düello

“Hedef Galibiyet “ motivasyonuna odaklanan Ev sahibi ekibimiz yoğun bir tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

METEORLARIN TEK HEDEFİ GALİBİYET

GALİBİYET hedefine kilitlenen ekibimiz bu yönde Hazırlanıyor.

Ev sahibi takımda sakatlı bulunan Selçuk Yıldırım’ın henüz oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor. Bu belirsizlik maç saatinden önce netleşecek.

Takımda başka sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Günü tek taktik idmanı ile geçiren meteorlar, cumartesi gününe odaklanmış vaziyette antrenmanlarına devam ediyorlar.

TAVŞANLI’NIN SESİ MAÇI CANLI YAYINLAYACAK

Cumartesi Saat:14.00 ‘de başlayacak karşılaşma Tavşanlının Sesi Youtube ve facebook sayfalarından canlı olarak verilecek. Hafta sonu oynanacak maçta beklenen sonuç için taraftarların da 12. adam olarak takımlarını. yanında yer almaları çok önemli.

GALİBİYET TAVŞANLI LİNYİTSPORUN LİDERİN PUANINA ULAŞTIRACAK

Zorlu geçecek olan bu maçı kazanmamız halinde, Bal ligi 12. grup lideri Sultanbeyli Belediyespor ile puan durumu eşitlenecek. Aksi taktirde yenilmemiz durumunda aradaki puan farkı 6’ya çıkacak.

Bu nedenle hafta sonu ynanacak maç meteorlar için hayati önem taşıyor. 12. adam sahadaki yerini al.

01 Ara 2022 - 15:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.