"Yeni Fırsatlar İçin El Ele" Heyeti Bulgaristan’a Gitti

"Yeni Fırsatlar İçin El Ele" Heyeti Bulgaristan’a Gitti

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara,Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe,AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak,İl Genel Meclisi Başkan vekili Ramazan Aydemir, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ertürk,DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Cırık'ın da bulunduğu heyetin gezi ve ziyaretleri üç gün sürecek.

Kaymakam Kara, Bulgaristan'ın Türk ve Müslümanlardan oluşan bölgesine yapacakları ziyaretlerle olumlu adımlar atacaklarını ifade ederek proje hakkında şunları söyledi: "Avrupa Birliği Şehir eşleştirme "Yeni Fırsatlar İçin El Ele" projemiz İç İşleri Bakanlığımızın desteklediği bir proje. İlk açılış toplantısını bizler Tavşanlı'da düzenlemiştik. Bulgaristan'ın Kirkovo şehrinden gelen heyeti ilçemizde üç gün ağırlamıştık. İş birliklerinin arttırılması adına güzel bir program olmuştu. Projenin ikinci ayağında bizlerin Belediye Başkanımız ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, akademisyenlerimiz ve heyetimiz ile bizlerin de proje kapsamında ziyaretimiz gerekiyordu. Bu vesile ile ilişkilerimizi daha da geliştirmiş olacağız."

20 Kas 2019 - 11:55 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.