TUNÇBİLEK Düzgün’e Emanet

Tunçbilek Beldesi’nin yeni Başkanı Mustafa Düzgün,düzenlenen törenle görevi Agah Aşkın’dan devraldı.

Tunçbilek Beldesi’nin yeni Başkanı Mustafa Düzgün,düzenlenen törenle görevi Agah Aşkın’dan devraldı.

Aşkın, “Mutahhar Hocamdan teslim aldığım belediyeyi bugün sizin tabirinizle “evladınıza” teslim ediyorum.”dedi. Mustafa Düzgün’ün TUNÇBİLEK sevdasıyla güzel hizmetler yapacağına inandığını, kendisinin de her zaman yardımcı olmaya hazır olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Mustafa Düzgün Projeleriyle, hizmete aday olduklarını, Tunçbilek halkının da bu projelere onay vererek, Başkanlık görevini kendisine teslim ettiklerini ifade etti. Bu projelerin bir an önce başlatılmasını, birlik beraberlik içinde, güzel hizmetleri gerçekleştirmeye odaklandıklarını söyledi.

Mazbatasını alarak Tunçbilek Belediyesine gelen Mustafa Düzgün, Agah Aşkın’dan görevi devralırken, duygulu anlar yaşandı. Törende TUNÇBİLEK SEVDASI öne çıkan ortak duygu oldu.

Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı Mustafa Düzgün, hazırladığı hizmet projeleriyle ve ekipleriyle sürdürdüğü çalışmalarıyla, halkın teveccühüyle verdiği Başkanlık makamını, Bağımsız Başkan Adayı Agah Aşkın’dan devraldı.

Mustafa Düzgün konuşmasına teşekkür ile başladı ve şöyle sürdürdü:

“Seçim süresince bana çok destek olan aileme kızıma ve çalışma arkadaşlarıma il ve ilçe başkanlarımıza vekilimiz Ahmet Erbaş’a ve çok değerli Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum.

2014 yılından beri beldemizde belediye başkanlığı yapan Sayın Agah Aşkın başkanıma ve çalışma arkadaşlarına ve belediyemizin değerli personeline çok teşekkür ediyorum.

Tunçbileğimiz için kim taş üstüne taş koyduysa Allah ondan razı olsun. Ben ve arkadaşlarım seçim süresince mahalle mahalle, ev ev gezip projelerimizi anlattık Tunçbilek’de yapılması gerekenleri yapılmayanları ve yapacaklarımızı anlattık hiçbir parti ile veya hiçbir şahısla ilgilenmedik. Sizlerin de değerli destekleriyle bu göreve layık görüldük sorumluluğumuzun farkındayız. Yola çıktığımız günden beri sen ben o değil biz diyeceğiz. 31 mart akşamında sonra bize oy vermeyenin oy verenden hiçbir farkı yoktur. Yaptığımız iş Allah rızası için olacaktır. Ben ve arkadaşlarımıza sahip çıkacağınıza eminim bende buradan sizin güveninizi boşa çıkartmayacağımıza söz veriyorum. İnşallah bize güvenenleri mahbup etmeyeceğiz. Bize burada olma şerefini verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene

Agah Aşkın da duygulu bir konuşmayla, Tunçbilek sevdasını dile getirdi, Mustafa Düzgün’e her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade etti. Bazı, tecrübelerini aktardı. Aşkın “Evladınıza teslim ediyorum” diye söze başladı, şöyle konuştu:

Mutahhar Hocamdan teslim aldığım belediyeyi bugün tanıdığını bildiğiniz sizin tabirinizle evladınıza teslim ediyorum. Neden evladınız dedim sanki biz yabancımışız gibi hep bunu sanal alemde kullandılar kullanmaya çalıştılar evlat meselesi değil mesele olan hizmet meselesidir.

Bulunduğunuz makama değer katma meselesidir. Kişi makama göre anılmaz makamı makam yapan kişilerdir. Bu konuda başkanımın bu makama gerekli özeni göstereceğine inancım tamdır. 5 yıllık süre zarfında Tunçbilek’in çoluğundan çocuğuna hanımından kızına hepsiyle hiçbir siyasi ayrım yapmadan hiçbir siyasi düşünce gözetmeden bu bana oy verdi vermedi demeden elimden geldiğince hizmet etmeye ve onlara yardımcı olmaya çalıştım. Bunu yaparken onların dualarını aldım.

Siyasette başkanıma 2 tane ricam olacak hizmet hiçbir zaman önemsenmiyor, yaptığınız hizmetler hiçbir zaman konuşulmuyor sadece ne konuşuluyor biliyormusunuz ; insanların cebine giren bakıyor. İnsanların evlerinin önüne koyduğum çimentoyla kum konuşuluyor. Ben siyasette son iki aydır bunu gördüm ve buna da üzüldüm. Tunçbilek bunu aşmalı bugün Tunçbilek’in yaşanabilir ve haklarının savunucusu olması için hep birlikte hep beraber olmalıyız.

Bu noktada başkanıma yapılacak işlerde sorarsa yardımcı olmaya hazırım. Çünkü Tunçbilek bizim 5 yıllık süre içerisinde inanın her gece Tunçbilek’e ne yapabilirim düşüncesiyle uyudum. Sabah daireye geldiğimde bunu bunu yapacağız Tunçbilek’in şu ihtiyacı var dedim. 5 yıllık süre zarfında Mustafa başkanım benimle geçmişte rakibimdi ama burada şahsına çok teşekkür ederim 5 yıl hep yanımızda oldu bende hep onun yanında oldum.

Bugünden itibaren A partisi b partisi c partisi gözetmeden tüm Tunçbileklilerin Mustafa Başkanımıza yardımcı olmak zorundayız elinden tutmak zorundayız. Siyaset nankördür, siyaset hiçbir zaman kişilerin değerini vermez onun için başkanımın sizlerin gücünü arkasında hissederek daha iyi şeyleri yapacağına canı gönülden inanıyorum. Bir şey daha söyleyeyim benim geçmişim MHP ve “ülkücü” dür. Bunu inkar edemem çünkü 80 öncesinde kucağımda arkadaşım öldü biz bunları en acı şekilde hissettik bugünde böyle düşünceye sahip bir arkadaşıma teslim ederken de gururluyum ve sevinçliyim.

Tunçbilek Tunçbileklilerin olmalı müdehale ettirmeyin Tavşanlılılara Kütahyalılara şunlara bunlara. Benim yaşadıklarımı biliyorsunuz sadece müdahale ettirtmediğim için sadece onların dediğini yapmadığım için burada konuşmalarında şu ifadeyi kullandılar bizi ezdi geçti. Bütün yatırımlarda kendi imkanlarımızı belediyemizin ve kendi kişisel çevremi kullanarak bu yatırımları yapmaya çalıştım. Birilerine biat etmedim birilerinin önünde eğilmedim. Allahtan başka kimseye secde etmedim ve bunu sizi düşünerek yaptım ben eğilirsem Tunçbilek eğilecekti. Bunun da taktirini sizlere bırakıyorum İnşallah Allah’ ın izniyle alnımızın akıyla hep birlikte biz bu işi buraya kadar getirdik. İnşallah bizden sonrada Mustafa başkanım da bizim bıraktığımız yerden bir adım öne götüreceğine canı gönülden inanıyorum hakkınızı helal edin benden yana hakkı olanlara da hakkımı helal ediyorum.”

06 Nis 2019 - 15:13 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.