Tavşanlı MYO’da Dijital İşletmelerde Yönetim Konferansı

Tavşanlı MYO’da Dijital İşletmelerde Yönetim Konferansı

DPÜ Tavşanlı MYO'da Dijital İşletmelerde Yönetim konulu konferans düzenlendi.Meslek Yüksekokulunun konferans salonunda Kütahya Gürallar İcra Kurulu Eski Başkanı Dr. Ahmet Güven, ve Kütahya Hava Radar Mevzi Komutanlığında görev yapan Dr. Dursun Boz’un konuşmacı olarak katıldığı konferansı; DPÜ Tavşanlı MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Emet Eti Bor Maden İşletmesi Teknik Müdürü Doç. Dr. Mehmet Savaş, meslek yüksekokulu akademik ve idari personelleri ile öğrencileri ilgiyle izlediler.

Konferansın 'Dijital İşletmeler' başlıklı ilk bölümünde söz alan Dr. Ahmet Güven, günümüz insanlarının dijital dünyaya bakış açısı ve geçmişten günümüze dünyadaki hızlı gelişmelerden söz ederek, "Siz öğrencilerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor. Hızla değişen ve gelişen, küreselleşen dünyaya uyum sağlamanız için daha çok çalışmanız gerekiyor" dedi.

Dijital İşletmeler başlıklı bölümde konuşan Dr. Dursun Boz ise dijital alanda açılan ve ileride açılacak yeni iş alanları, dijital dünya çalışanları ve yeni oluşacak mesleklerden, mesleki liderlerden söz ettikten sonra, "Dijital işletmelerin yöneticileri ve yönetim biçimleri bilinen yönetim şeklinden farklı ve gelecekte daha da farklı olacak. Dijital dünyaya, işletmelerine, çalışanlarına ve yönetimine yeni bir anlaşyışla yönetilecek. Gençlerin de buna hazırlıklı olmaları ve kendilerini de bu yönde geliştirmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Konferansın sonunda DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, konuşmacılar Dr. Ahmet Güven'e ve Dr. Dursun Boz'a birer teşekkür belgesi sundular.

11 Ara 2019 - 11:23 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.