Osmangazi EDAŞ Kütahya’da kış koşullarına hazır

Osmangazi EDAŞ Kütahya’da kış koşullarına hazır

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), bir yandan elektrik dağıtımı alanında yapılan en büyük yatırımlardan birini hayata geçirirken diğer yandan da kış şartlarına hazırlanıyor. Bölgeyi hak ettiği yeni, çağdaş, modern bir altyapı kavuşturmayı hedefleyen Osmangazi EDAŞ, Kütahya’da kış ayları öncesinde ise 9.447 adet armatürün, 382 kilometre orta gerilim, 391 kilometre alçak gerilim hattının bakımını gerçekleştirdi. 115 adet de aracın bakımını yapan Osmangazi EDAŞ, hem teknik alt yapısı hem de alanında uzman çalışanları ile kış aylarında abonelerine kesintisiz elektrik hizmeti verebilmek için çalışmalarını tamamladı.

21 Kas 2019 - 10:54 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.