Linyitspor’a Vardar’dan Destek

Linyitspor’a Vardar’dan Destek

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Akın Şirin ve ekib Türk Futbolunun duayen isimlerinden Sinan Vardar’dan destek sözü aldılar.

Kulüp sosyal medya hesabından bunu şöyle duyurdu:“Son iki sezon Alibeyköyspor ve Somaspora vermiş olduğu katkılarla bu kulüplerin 3.lige çıkmasında büyük desteği ve emeği olan Türk Futbolunun duayenlerinden Sayın Sinan VARDAR ile yaklaşık bir aydır yaptığımız görüşmeler neticesinde 12 Haziran 2019 Çarşamba günü kendilerinin nazik daveti üzerine İstanbul’da bir araya geldik.Görüşmeler sonucunda 2019-2020 BAL Ligi sezonunda T.K.İ Tavşanlı Linyitspor Kulübümüze vereceği destek ve katkılardan dolayı kendisine şimdiden teşekkür ederiz.”

14 Haz 2019 - 10:43 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.