EVİNDEN ÇIKMAKTA ZORLANAN YAŞLILAR,ENGELLİ VE HASTALARA TRAŞ HİZMETİ VERİLECEK.

EVİNDEN ÇIKMAKTA ZORLANAN YAŞLILAR,ENGELLİ VE HASTALARA TRAŞ HİZMETİ VERİLECEK.

Tavşanlı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Evinden çıkmakta zorlanan yaşlılarımız başta olmak üzere, engelli ve sağlık sorunları yaşayanlara evinde saç sakal traşı hizmeti verilecek.

Bu bağlamda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli arasında protokol imzalandı. Bay bayan herkes Belediye hizmet binasındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapabilecek. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçede esnaflık yapan bay-bayan kuaförlerine teşekkür etti. Başkan Güler "Berberler Odamızla birlikte evinde çıkmayan vatandaşlarımıza ulaşarak onların traş ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Burada en büyük katkıyı ilçemizde faaliyet yürüten kuaför kardeşlerimiz verecek. Büyük bir sevaba girecekler. Esnafımıza ilçe halkı adına teşekkür ediyorum" dedi

20 Kas 2019 - 11:51 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.