Eti Maden İşletmeleri Açıktan Personel Alımı Yapacak!

Eti Maden İşletmeleri Açıktan Personel Alımı Yapacak!

ETİ Maden İşletmeleri Kütahya, Eskişehir ve Balıkesir İşletme Müdürlüklerine daimi işçi alımı yapacak. Eti Maden bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 Eski hükümlü 3 engelli sürekli işçi alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı DPB resmi sitesinde yayımlandı. İlkokul ve lise mezunu adayların başvuru yapabileceği 5 farklı ilan yayımlandı. Eti Maden işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. 09.12.2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup, isteklilerin bahse konu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

ETİ Maden İşçi Alımı

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) Lise ve Dengi Okul Elektrik Bölümü mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

ETİ Maden Personel Alımı

Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu ve en çok öğrenim seviyesi Lise Dengi Okul mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

ETİ Maden 2 Sürekli İşçi Alımı

Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu ve en çok öğrenim seviyesi Lise Dengi Okul mezunu engelli 2 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında

Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

ETİ Maden Sürekli İşçi Alımı

Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) Lise ve Dengi Okul mezunu engelli 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden işgücü talebinde bulunulmuştur.

ETİ Maden Sürekli İşçi Alımı

Teşekkülümüz Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) Lise ve Dengi Okul mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden işgücü talebinde bulunulmuştur.

10 Ara 2019 - 10:15 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.