Emet'e OEDAŞ'tan Kesintisiz Elektrik Yatırımı

Emete OEDAŞtan Kesintisiz Elektrik Yatırımı

Emet Belediye başkanı Hüseyin Doğan ve Ak parti İlçe başkanı Süleyman Ciner ilçe merkezi ve köylerinde yapımı devam eden enerji çalışmaları kapsamında OEDAŞ genel müdürü Muzaffer Yalçın’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkanlar yapılan çalışmaları değerlendirirken, yeni proje ve taleplerini de genel müdür Yalçın’a ilettiler.

Yapılan çalışmalar hakkında Gazi Emet Gazetesine açıklamada bulunan başkan Doğan ve Ciner şunları söylediler;”Emet ilçemizde yoğun bir çalışma programı başlattık. Şuan Akay, Egüz ve Armin firmaları olmak üzere müteahhitlerimiz ve bunlara bağlı 6 tane taşeron firma yoğun bir çalışma yürütüyor. Hedefimiz Emet’te elektrik kesintilerini en aza indirmektir. Çalışmalar esnasında şehir yaşantısına biraz etki ediyoruz, Köprücekteki enerji hatlarında çalışmalara bağlı kesilmeler olunca ilçe içme suyumuzda sıkıntı yaşanıyor. Tüm halkımızdan özür diliyoruz. Ancak yapılan tüm çalışmalar halkımızın rahatlığı ve kesintisiz enerji sağlanması için. Bu çalışmalardan dolayı OEDAŞ genel müdürümüz Muzaffer Yalçın’ı Eskişehir’de makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunduk. Projeler hakkında görüşerek yeni proje ve taleplerimizi kendilerine ilettik. Başta Genel müdürümüz olmak üzer il müdürlüğümüz, ilçe şefliğimize ilgi alaka ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. “

Osmangazi EDAŞ Kütahya İl müdürü Kamil Uğur Mumcu ise Emet ilçesinde yıl sonuna kadar 15 milyon TL. tutarında yatırımın gerçekleştirileceğini belirtti. Müdür Mumcu çalışmalar kapsamında Emet ilçesinde;”Emet Espey-Umutlu –Eğrigöz enerji hattı, Emet Espey-Yarış,Güldüren-Kabaklar-Katrandağı, Karaağıl, Ulaşlar, Hasanlar, Kayaköy hat ve branşman hatları, çalışmaları yanında Şehir merkezinde Emet AG-YG Elektrik şebekesi ile Emet yeni sanayi sitesi AG-YG elektrik şebekesi çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

20 Kas 2019 - 11:43 Kütahya/ Tavşanli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.