Cemiyet Üyelerine Özel İndirim

PTTden Özel İndirim

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yaptığı anlaşmalarla üyelerine çeşitli alanlarda indirimler sağlamaya devam ediyor. Son olarak PTT Kütahya Başmüdürü Ramazan Özdoğru ile bir araya gelen Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, bir yıl süreyle geçerli olacak özel indirim sözleşmesine imza attılar. Yapılan anlaşma çerçevesinde Kütahya Gazeteciler Cemiyeti üyelerine ait APS kurye, Posta kargosu ve kargo gönderimlerinin PTT tarafından yurt içinde kabulü, taşınması ve alıcılarına teslimi indirimli olarak yapılacak.

CEMİYET ÜYE KARTI VE MÜŞTERİ

NUMARALARINI GÖSTERMELERİ YETECEK

İmzalanan protokolün detayları hakkında bilgiler veren Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, “Üyelerimiz kendilerine ait müşteri numaraları ve Cemiyet üyesi olduklarını gösteren üye kartlarını göstererek kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek. 2 bin grama kadar olan posta ve telgraf ücretinde yüzde 60, 2 bin 1 gram ve 2,01 Desi ve üzerindeki gönderilerde ise yüzde 50’lik indirim uygulanacak. 30 kg’dan fazla kargolar için ise bu indirim yüzde 30 olacak” dedi. Cemiyet üyelerinin çalışma alanını kolaylaştırmak için bu tür anlaşmalar imzalamaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Sağlam, PTT Kütahya Başmüdürü Ramazan Özdoğru’ya teşekkür etti. Kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Erkan Sağlam imzalanan sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

18 Tem 2019 - 13:13 Kütahya/ Kütahya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kütahya'nın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kütahya'nın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kütahya'nın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kütahya'nın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.